x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident CUMPLIT la Suceava. O familie intreaga a fost SPULBERATA de o basculanta

Accident CUMPLIT la Suceava. O familie intreaga a fost SPULBERATA de o basculanta

01 Aug 2015   •   09:37
Accident CUMPLIT la Suceava. O familie intreaga a fost SPULBERATA de o basculanta
Sursa foto: captura video

Două femei, o tânără în vârstă de 27 de ani şi soacra acesteia, în vârstă de 52 de ani, au murit după un cumplit accident rutier petrecut pe E 85, la ieşirea din Suceava spre Fălticeni. Tragedia s-a petrecut ieri, în jurul orei 11.00, maşina în care se aflau cele două femei fiind lovită violent de o basculantă scăpată de sub control de şoferul care o conducea, un tânăr de doar 23 de ani, informeaza Monitorul de Suceava.

În maşina transformată într-un morman de fiare se mai aflau soţul tinerei care a murit şi copilaşul cuplului, un băiat de nici 2 ani. 

Soţul şoferiţei, Andrei Dîrvariu în vârstă de 31 de ani, a fost singurul care a scăpat cu leziuni minore, însă, ieri, după ce medicii au declarat decesul mamei şi al soţiei sale, bărbatul se plimba confuz pe holurile Spitalului Judeţean, fiind într-o stare profundă de şoc, potrivit Obiectiv de Suceava. Copilaşul, un băieţel care şi-a piedut mama înainte de a împlini doi ani, a fost trasportat de urgenţă la Clinica de Copii “Sf. Maria” din Iaşi, suferind în urma accidentului un traumatism facial. “Copilul este în stare gravă, dar stabilă” a declarat doctorul Tiberius Brădăţan, director medical în cadrul Spitalului Judeţean Suceava.

Destinul familiei s-a schimbat brusc, la câţiva kilometri de casa tinerilor, aflată în satul Sf. Ilie, comuna Şcheia. Din sens opus, dinspre Suceava, venea o basculantă înmatriculată în Sălaj. Nenorocirea s-a produs în faţa hotelului Sonnenhof. Vehiculul greu, condus de Marius Ionuţ Gora, în vârstă de 23 de ani, din Sălaj, a pătruns pe contrasens, unde a lovit în plin autoturismul în care se aflau cei patru. Maşina a acroşat un copac şi a ieşit în afara carosabilului. A fost, practic, aruncată de pe şosea, cu o violenţă extremă.

Martorii oculari au relatat că şoferul autobasculantei a frânat pentru a evita o maşină din faţa sa, moment în care a pătruns pe contrasens. Faptul că afară ploua, iar carosabilul era umed este posibil să fi contribuit în mare măsură la tragedie.

Şoferul vinovat este cercetat acum pentru ucidere din culpă.

×
Subiecte în articol: accident