x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident de muncă în Gorj: Doi lăcătuşi mecanici au căzut de la 3 metri, după desprinderea unei grinde

Accident de muncă în Gorj: Doi lăcătuşi mecanici au căzut de la 3 metri, după desprinderea unei grinde

17 Iul 2019   •   13:24
Accident de muncă în Gorj: Doi lăcătuşi mecanici au căzut de la 3 metri, după desprinderea unei grinde

Doi lăcătuşi mecanici de la Cariera Roşiuţa din cadrul Complexului Energetic Oltenia au căzut, miercuri, de la aproximativ trei metri, după ce o grindă metalică s-a desprins, au informat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Gorj.

Potrivit sursei citate, în urma evenimentului, cei doi au fost transportaţi la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

"La data de 17 iulie, poliţiştii din cadrul Poliţie Municipiului Motru au fost sesizaţi prin apelul 112 de un bărbat, de 49 de ani, din comuna Corcova, judeţul Mehedinţi, în calitate de inginer în cadrul Carierei Roşiuţa, cu privire la faptul că la această unitate a avut loc un accident de muncă, soldat cu două victime. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii care au efectuat cercetarea, constatând că un bărbat, de 52 de ani, din comuna Corcova, judeţul Mehedinţi, şi un altul, de 42 de ani, din municipiul Motru, ambii lăcătuşi mecanici, aflându-se în exercitarea atribuţiilor de serviciu, în timp ce efectuau lucrări specifice, au căzut de la aproximativ 3 metri, suferind leziuni, ca urmare a desprinderii unei grinzi metalice", au transmis reprezentanţii IPJ Gorj.

În cauză s-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de neluarea şi nerespectarea măsurilor de securitate şi sănătate în muncă.

De asemenea, un inspector de muncă se află la faţa locului pentru o cercetare prealabilă a condiţiilor în care s-a produs evenimentul. AGERPRES

×
Subiecte în articol: accident munca gorj mecanici