x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident de munca pe platforma Azomureş. Doi ingineri străini au suferit arsuri în urma contactului cu abur fierbinte

Accident de munca pe platforma Azomureş. Doi ingineri străini au suferit arsuri în urma contactului cu abur fierbinte

18 Feb 2016   •   16:40
Accident de munca pe platforma Azomureş. Doi ingineri străini au suferit arsuri în urma contactului cu abur fierbinte

Compania Azomureş a anunţat că pe platforma de producţie a avut loc, joi, un incident în urma căruia doi ingineri străini au suferit arsuri în urma contactului cu abur fierbinte, fiind transferaţi la Spitalul Clinic de Urgenţă Chirurgie Plastică, Reparatorie şi Arsuri din Bucureşti.

'Îîn cursul zilei de astăzi, 18 februarie 2016, a avut loc pe platforma de producţie un incident în care au fost implicaţi doi ingineri supervizori, cu cetăţenie străină, de la companiile Chemoprojekt si Stamicarbon. Incidentul s-a înregistrat la secţia de producere Uree, unde cele două persoane au suferit arsuri în urma contactului cu abur fierbinte. Imediat a fost acordat, de către personalul secţiei, primul ajutor, iar ulterior două echipaje SMURD au acordat asistenţă medicală de urgenţă. Pacienţii au fost transferaţi apoi la Spitalul Clinic de Urgenţă Chirurgie Plastică, Reparatorie şi Arsuri din Bucureşti', se arată într-un comunicat de presă al companiei.

Potrivit documentului, la nivelul Azomureş a fost constituită o comisie care să analizeze cauzele producerii acestui incident. Comisia colaborează cu autorităţile statului abilitate în astfel de cazuri, în speţă Inspectoratul Teritorial de Muncă Mureş.

'În paralel, Azomureş oferă tot sprijinul necesar pentru cei doi pacienţi şi pune la dispoziţie toate resursele necesare tratamentului imediat', se mai arată în document.  

Agerpres

×