x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident dramatic în Galaţi: Cinci persoane rănite, între care un minor în comă

Accident dramatic în Galaţi: Cinci persoane rănite, între care un minor în comă

23 Iul 2019   •   12:19
Accident dramatic în Galaţi: Cinci persoane rănite, între care un minor în comă

Cinci persoane, între care un minor de 15 ani rănit grav, au ajuns marţi, la Spitalul de Urgenţă din Galaţi, în urma unui accident petrecut pe DN 25, la ieşirea din localitatea Tudor Vladimirescu, au informat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Galaţi.

Potrivit sursei citate, în accidentul rutier cu victime au fost implicate două autoturisme conduse de doi bărbaţi de 65, respectiv 81 de ani, care s-au lovit frontal, după ce una dintre maşini a pătruns pe contrasens.

"În accidentul care a avut loc la ieşirea din localitatea Tudor Vladimirescu au fost implicate două autoturisme. Cel care circula dinspre Tecuci către Galaţi şi la volanul căruia se afla un bărbat de 65 ani a pătruns pe contrasens, lovind frontal autoturismul condus regulamentar de un bărbat, de 81 ani. Din impact, a rezultat rănirea gravă a unui minor de 15 ani, aflat în maşina care a intrat pe contrasens, şi rănirea uşoară a conducătorului auto, precum şi a altor trei persoane din cel de-al doilea autoturism (conducătorul auto şi două femei de 81 şi 75 ani). Victimele au fost transportate la spital. Şoferii nu au consumat alcool. A fost deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă", au precizat reprezentanţii Galaţi.

La faţa locului au intervenit mai multe echipaje de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă(SJA), ISU şi Poliţia Rutieră Galaţi. Circulaţia a fost blocată în zonă pe toată durata intervenţiei echipajelor de salvare şi cercetare.

"Sunt cinci victime în urma accidentului. Una dintre acestea, un tânăr este în stare foarte gravă. Are multiple traumatisme şi este în comă. A fost preluat de echipajele noastre aflate la faţa locului", a declarat directorul SJA Galaţi, Mihai Polinschi.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: accident galaţi