x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident dramatic la Sibiu: O fetiţă de 8 ani, lovită pe trecerea de pietoni

Accident dramatic la Sibiu: O fetiţă de 8 ani, lovită pe trecerea de pietoni

14 Mai 2019   •   17:10
Accident dramatic la Sibiu: O fetiţă de 8 ani, lovită pe trecerea de pietoni

O fetiţă de 8 ani a fost transportată, marţi, la Spitalul de Pediatrie din Sibiu, după ce a fost lovită de o maşină în timp ce traversa strada pe zebră, pe DN 1, la ieşirea din localitatea Cristian spre Sălişte, potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ).

" Pe DN 1, la ieşire din localitatea Cristian spre Sălişte, o fetiţă în vârstă de 8 ani, localnică, angajată regulamentar în traversarea părţii carosabile, pe trecerea de pietoni, a fost acroşată de un autoturism condus spre Sibiu de către o femeie, în jur de 50 de ani, sibiancă. Fetiţa a fost transportată la spital conştientă. Fără mari probleme de trafic", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, Elena Welter.

Reprezentanţii ISU Sibiu au precizat că fetiţa este lovită la piciorul stâng.

"ISU Sibiu a intervenit cu un echipaj SMURD în localitatea Cristian pentru acordarea asistenţei medicale unei fetiţe de 8 ani, acroşată de un autoturism. Victima, cu traumatism membru inferior stâng, a primit asistenţă medicală şi a fost transportată la Spitalul Luther", a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu, Alina Voina. AGERPRES

×
Subiecte în articol: fetita accident sibiu