x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident foarte GRAV pe DN 1

Accident foarte GRAV pe DN 1

20 Mai 2015   •   07:58
Accident foarte GRAV pe DN 1
Sursa foto: Karina Knapek/Intact Images

UPDATE. Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, începând cu ora 8:50, în judeţul Ilfov, circulația rutieră pe DN1(E60) Bucureşti – Ploieşti a revenit la normal.

Un accident foarte grav s-a produs, miercuri dimineața pe DN 1 între Corbeanca și Otopeni. O persoană și-a pierdut viața și alta a fost grav rănită fiind transportată de urgență la spital. Circulația este îngreunată spre București, coloanele ajungând la câțiva kilometri, informează ziuanews.ro.

Accidentul s-a petrecut după ce două mașini s-au izbit frontal, iar una dintre ele a fost practic distrusă. O persoană aflată în mașina cel mai grav avariată și-a pierdut viața, iar o alta a fost grav rănită fiind preluată de echipajele medicale și transportată de urgență la spital.

În urma accidentului circulația pe DN1 atât spre București cât și în sens opus a fost îngreunată, polițiștii de la Rutieră au blocat circulația pe câte o bandă în ambele sensuri.

Ca urmare a accidentului s-au format coloane uriașe de mașini pe ambele sensuri.

INFOTRAFIC anunță că ”în judeţul Ilfov, circulația rutieră pe DN1(E60) Bucureşti – Ploieşti se desfăşoară îngreunat, din cauza unui accident de circulaţie care s-a produs între localităţile Corbeanca şi Otopeni, în zona "pod Măgura". Potrivit primelor informaţii, două autoturisme au intrat în coliziune frontală. Se circulă în ambele sensuri, pe câte o bandă”. 

×