x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident GRAV în Brașov. Patru persoane au ajuns la spital, după ce o maşină s-a răsturnat în sensul giratoriu

Accident GRAV în Brașov. Patru persoane au ajuns la spital, după ce o maşină s-a răsturnat în sensul giratoriu

12 Ian 2019   •   22:48
Accident GRAV în Brașov. Patru persoane au ajuns la spital, după ce o maşină s-a răsturnat în sensul giratoriu

Patru persoane au ajuns la spital, sâmbătă seara, după ce autoturismul în care se aflau s-a oprit în mijlocul unui sens giratoriu pe centura ocolitoare a municipiului reşedinţă, la ieşirea spre Ghimbav, a informat purtătorul de cuvânt al ISU Braşov, Ciprian Sfreja.

''În autoturism se aflau patru persoane, dintre care una a rămas încarcerată. Intervenţia pentru descarcerare a fost una dificilă deoarece maşina era cu două uşi, iar persoana de sex feminin care a rămas încarcerată era pe bancheta din spate. Pentru a scoate victima a fost necesar să se taie stâlpii autoturismului şi să se îndepărteze scaunul din faţă. La faţa locului s-au deplasat două echipaje SMURD, un echipaj SAJ, un echipaj pentru descarcerare şi un echipaj cu apă şi spumă. Cel mai probabil, autoturismul avea viteză mare deoarece s-a răsturnat pe plafon şi apoi a revenit pe roţi'', a precizat Ciprian Sfreja.

Potrivit sursei citate, toate cele 4 victime erau conştiente. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 23 de ani cu traumatism cranio-cerebral şi traumatism de coloană, un bărbat de 31 de ani cu traumatism de coloană şi coapsă dreaptă, un bărbat de 27 de ani cu escoriaţii membre superioare şi femeia încarcerată, de 24 de ani cu traumatism de coloană şi traumatism toracic.

Accidentul s-a produs din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de drum, conform purtătorului de cuvânt al IPJ Braşov, Alina Ivan.

''Accidentul s-a produs pe Ocolitoarea Braşovului, la intersecţia cu strada Lânii. Conducătorul unui autoturism nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, a pierdut controlul volanului şi a intrat în coliziune cu sensul giratoriu. În urma impactului au rezultat patru victime, dintre care una încarcerată'', a adăugat Alina Ivan. AGERPRES

×
Subiecte în articol: accident