x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident GRAV în Breaza. Doi oameni au murit, iar alte șase victime sunt în stare gravă. Sunt implicate 4 mașini

Accident GRAV în Breaza. Doi oameni au murit, iar alte șase victime sunt în stare gravă. Sunt implicate 4 mașini

07 Oct 2018   •   16:57
Accident GRAV în Breaza. Doi oameni au murit, iar alte șase victime sunt în stare gravă. Sunt implicate 4 mașini

Doi oameni au murit şi şase au fost răniţi, duminică, în urma accidentului rutier produs pe DN 1, în zona localităţii prahovene Breaza.

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Prahova au anunţat că în accident au murit un bărbat de 39 de ani şi o femeie de 45 de ani. Răniţii, care au între 20 şi 51 de ani, au suferit traumatisme şi fracturi şi au fost transportaţi la spital.

Conform aceleiaşi surse, patru dintre victimele accidentului sunt de cetăţenie olandeză.

Traficul rutier pe DN1 în zona localităţii Breaza se desfăşoară alternativ, duminică, după ce a fost oprit în perioada acordării de îngrijiri medicale pentru patru persoane, dintre care două aflate în stop cardio-respirator, rănite în urma unui accident în care au fost implicate trei autoturisme, informează Centrul Infotrafic din cadrul IGPR.

Cele două victime aflate în stop cardio-respirator au fost declarate decedate.

''În judeţul Prahova, pe DN1 Ploieşti - Braşov, în localitatea Breaza (kilometrul 94), a avut loc un accident rutier în care au fost implicate trei autoturisme. În urma evenimentului patru persoane au fost rănite, iar două dintre acestea sunt încarcerate'', precizează Centrul Infotrafic.

Conform sursei citate, cauza probabilă a producerii accidentului a fost "pătrunderea pe contrasens". Din cauza numărului mare de autovehicule, în zona accidentului, se circulă în coloană în ambele sensuri.

ISU Prahova menţionează că la faţa locului acţionează 26 de subofiţeri cu trei autospeciale de descarcerare, o maşină de stingere, două echipaje SMURD, o ambulanţă de terapie intensivă mobilă, o autospecială pentru transport victime multiple şi cinci ambulanţe ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă. AGERPRES

×