x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident grav în București. Trei polițiști și un jandarm au fost răniți

Accident grav în București. Trei polițiști și un jandarm au fost răniți

30 Ian 2019   •   23:06
Accident grav în București. Trei polițiști și un jandarm au fost răniți
Sursa foto: Captura Antena 3

Trei poliţişti şi un jandarm au fost răniţi într-un accident produs în timp ce se deplasau la o intervenţie, intrând în coliziune cu un alt autovehicul la intersecţia dintre bd. Bucureştii Noi şi str. Laminorului, potrivit Brigăzii Rutiere a Capitalei.

"În jurul orei 21,05, prin apel 112, Brigada Rutieră a fost sesizată cu privire la producerea unui accident rutier în zona bd. Bucureştii Noi - str. Laminorului. Din primele date s-a stabilit că un echipaj de poliţie din cadrul Secţiei 5 se deplasa pe bd. Bucureştii Noi, în regim prioritar, la o sesizare primită prin SNUAU 112, având în funcţiune semnalele optice şi acustice, iar în momentul în care a ajuns la intersecţia cu str. Laminorului a intrat în coliziune cu un alt autovehicul", informează sursa citată.

În urma accidentului rutier au rezultat patru victime (trei poliţişti şi un jandarm), care au fost transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Se efectuează cercetări pentru a se stabili cu exactitate cauzele şi împrejurările în care s-a produs accidentul rutier, a precizat Brigada Rutieră. AGERPRES

×
Subiecte în articol: accident