x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident GRAV în Călărași. Un autocar s-a răsturnat din cauza vântului. „A fost activat planul roșu. 40 de persoane sunt implicate”

Accident GRAV în Călărași. Un autocar s-a răsturnat din cauza vântului. „A fost activat planul roșu. 40 de persoane sunt implicate”

30 Apr 2019   •   18:23
Accident GRAV în Călărași. Un autocar s-a răsturnat din cauza vântului. „A fost activat planul roșu. 40 de persoane sunt implicate”
Sursa foto: FB/Consiliul Judeţean Călăraşi

UPDATE Un număr de 12 persoane au primit asistenţă medicală la locul producerii accidentului rutier de la Drajna, când un autobuz cu 39 de pasageri s-a răsturnat, iar patru dintre victime au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU) a Spitalului Judeţean Slobozia, pentru investigaţii suplimentare, a informat Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU).

Un autocar s-a răsturnat în Călărași, pe DJ 503, raza localității Drajna. A fost declanșat planul roșu de intervenție. 

Potrivit primelor informații, autocarul s-ar fi răsturnat din cauza vântului. 

La fața locului au ajuns ambulanțe, pompierii și Poliția. Sunt șapte victime în acest moment. 

„A fost activat planul roșu. 40 de persoane sunt implicate. Se pare că la momentul de față sunt șapte victime. Una are traumatisme mai severe, alta are traumatisme ușoare. La fața locului intervin forțe de la ISU Călărași și ISU Ialomița și sunt acolo și 3 echipaje ale Serviciului Județean de Ambulanță. Nu cunosc cauza la acest moment. Acum intervenim pentru salvarea victimelor”, a spus Ovidiu Tătăranu, purtător de cuvânt ISU Călărași, la Antena 3.  

Raed Arafat- ”Planul roșu a implicat două județe, Călărași și Ialomița, pacienții sunt în evaluare, sunt șapte victime. Aștept să se stabilizeze situația și să primim un raport complet. Situația este sub control, nu avem persoane în stare foarte gravă, nu avem persoane care să necesite descarcerare”

×