x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident grav în Caraș Severin! Doi viitori preoţi au murit pe DN 58

Accident grav în Caraș Severin! Doi viitori preoţi au murit pe DN 58

24 Dec 2017   •   11:30
Accident grav în Caraș Severin! Doi viitori preoţi au murit  pe DN 58

Impact devastator pe un drum naţional din Caraş Severin. Doi tineri, viitori preoţi, au murit pe loc după ce maşina în care se aflau s-a izbit frontal cu un autoturism, pe contrasens.

Pe DN 58, drumul ce duce spre Oţelu Roşu, aproape de miezul nopţii s-a dat alarma. Două maşini s-au ciocnit frontal, iar din impact au fost protectate în afara şoselei. Trei tineri zac întinşi la pământ. 

Într-o curbă unde s-au petrecut nenumărate tragedii. Pe aici mergeau cu maşina, aseară, şi cei doi viitori preoţi. Unul dintre ei era la volan când a scăpat autoturismul de sub control şi s-a izbit violent de o maşină, pe contrasens, în care se afla doar şoferul.  

Martorii accidentului au sărit imediat în ajutorul răniţilor. Dar pentru cei doi seminarişti a fost... mult prea târziu. Au murit pe loc în impact, iar medicii de la Ambulanţă nu au mai putut decât să constate decesul. 

Doar şoferul maşinii care circula regulamentar a scăpat cu viaţă.

Bărbatul a fost transportat de urgenţă la spitalul municipal de urgenţă din Caransebeş, dar este în stare gravă. Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili cum s-a produs tragedia.Observator.tv

×
Subiecte în articol: accident DN 58