x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident GRAV în Constanța. Şofer fără permis, decedat după ce a intrat într-o cisternă cu motorină

Accident GRAV în Constanța. Şofer fără permis, decedat după ce a intrat într-o cisternă cu motorină

06 Dec 2016   •   09:12
Accident GRAV în Constanța. Şofer fără permis, decedat după ce a intrat într-o cisternă cu motorină
Sursa foto: reporterntv.ro

Un bărbat a murit după ce a rămas încarcerat între fiarele contorsionate ale unei mașini, iar un altul a ajuns de urgență la spital, luni seară, în urma unui grav accident rutier, informează reporterntv.ro.

Potrivit primelor informații, totul s-a întâmplat la intrare în localitatea Deleni în momentul în care șoferul autoturismului a tăiat o curbă, a pierdut controlul volanului și s-a izbit violent de o autocisternă.

În urma impactului deosebit de puternic, șoferul autoturismului a rămas încarcerat, în timp ce pasagerul din dreapta sa a fost rănit și scos din mașină de alți participanți la trafic.

Tânărul circula fără a deţine permis de conducere, iar accidentul a avut loc pe DN 3, pe raza localităţii Deleni. În urma impactului, autoturismul a fost proiectat într-un copac aflat pe marginea drumului, rezultând decesul pe loc al şoferului, Asan Sunai, în vârstă de 20 de ani. Pasagerul din dreapta şoferului, Ibram S., în vârstă de 13 ani, a scăpat ca prin minune, cu doar câteva răni. Două autospeciale de pompieri de la Medgidia s-au deplasat la faţa locului şi au scos dintre fiarele contorsionate cele două victime din autoturism. De asemenea, un echipaj SMURD a transportat minorul la spital, pentru îngrijiri medicale. În cauză, poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă. 

 

ACCIDENT GRAV ÎN CONSTANȚA. Impact fatal între un autoturism și o autocisternă

×
Subiecte în articol: accident accident in constanta