x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident GRAV în Gorj. Sunt 11 victime, dintre care una încarcerată. A fost activat planul roşu de intervenţie

Accident GRAV în Gorj. Sunt 11 victime, dintre care una încarcerată. A fost activat planul roşu de intervenţie

24 Sep 2018   •   07:50
Accident GRAV în Gorj. Sunt 11 victime, dintre care una încarcerată. A fost activat planul roşu de intervenţie

Unsprezece victime au rezultat în urma accidentului petrecut luni dimineaţa în localitatea Buduhala, cauza producerii evenimentului fiind neacordarea de prioritate la intersecţia unui drum comunal cu DN 67.

Potrivit Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU), toate victimele au fost transportate la spital, fiind vorba despre o persoană rănită grav, încarcerată, două rănite mai grav, şase cu leziuni minore şi alte două prezintă atacuri de panică.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj, Andrei Lazăr, a precizat că accidentul s-a produs din cauza unui autoturism care circula pe un drum comunal şi a pătruns pe DN 67 fără să se asigure, intrând în coliziune cu alte două autovehicule care se deplasau dintre Motru spre Târgu-Jiu.


Conform reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Gorj, accidentul a avut loc în apropierea postului de poliţie din zonă. AGERPRES

×
Subiecte în articol: planul rosu de interventie accident