x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale ACCIDENT grav în Hunedoara. Cel puțin 10 răniți după ce un microbuz intrat în coliziune cu un TIR

ACCIDENT grav în Hunedoara. Cel puțin 10 răniți după ce un microbuz intrat în coliziune cu un TIR

03 Iun 2016   •   12:51
ACCIDENT grav în Hunedoara. Cel puțin 10 răniți după ce un microbuz intrat în coliziune cu un TIR

Cel puţin 10 persoane au fost rănite într-un accident de circulaţie care a avut loc vineri pe DN 68 A, la graniţa judeţelor Hunedoara şi Caraş-Severin, pe raza localităţii Zeicani, după ce un microbuz de călători a intrat în coliziune cu un autocamion TIR.

Din primele informaţii, nu au fost semnalate persoane decedate, însă şoferul microbuzului de călători a rămas încarcerat şi va fi nevoie de intervenţia unui echipaj specializat pentru a-l scoate afară din vehicul.

'Din cauza complexităţii situaţiei a fost activat Planul Roşu de Intervenţie. La faţa locului au fost deplasate nouă ambulanţe - de la SMURD şi serviciile judeţene de ambulanţă Hunedoara şi Caraş-Severin, o maşină de descarcerare grea, o autospecială de descarcerare mixtă şi un post medical avansat', a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Hunedoara, Anemona Doda.

Circulaţia în zonă este restricţionată.

Sursa: AGERPRES

×
Subiecte în articol: accident hunedoara microbuz tir raniti