x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident GRAV în Iași. Două microbuze cu 27 de călători au fost implicate. A fost activat planul roşu de intervenţie

Accident GRAV în Iași. Două microbuze cu 27 de călători au fost implicate. A fost activat planul roşu de intervenţie

13 Apr 2019   •   22:07
Accident GRAV în Iași. Două microbuze cu 27 de călători au fost implicate. A fost activat planul roşu de intervenţie
Sursa foto: IGSU

Două microbuze au fost implicate, sâmbătă, într-un accident rutier grav ce a avut loc în apropiere de localitatea Lețcani din judeţul Iaşi.

Accidentul a avut loc în jurul ore 21.00. La fața locului s-au deplasat cinci echipaje SMURD, patru echipaje medicale și unul de descarcerare, potrivit Antena 3.

Opt persoane au fost transportate la spital, sâmbătă seara, în urma unui accident între două microbuze, în localitatea Leţcani, potrivit Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă (ISU).

Conform sursei citate, în cele două microbuze se aflau 27 de persoane. Nu au fost persoane încarcerate, însă mai mulţi ocupanţi au acuzat răni.

În urma evaluării stării tuturor ocupanţilor, din cele 27 de persoane implicate în accident, doar 8 victime conştiente au fost transportate la spital de către echipajele medicale SMURD şi SAJ Iaşi, au mai informat reprezentanţii IGSU pentru Agerpres.

×
Subiecte în articol: accident