x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident grav în localitatea 23 August. Un tată şi fiu, au murit după ce maşina în care se aflau a intrat într-un copac

Accident grav în localitatea 23 August. Un tată şi fiu, au murit după ce maşina în care se aflau a intrat într-un copac

31 Aug 2017   •   17:02
Accident grav în localitatea 23 August. Un tată şi fiu, au murit după ce maşina în care se aflau a intrat într-un copac

Accident cumplit produs în localitatea 23 August din judeţul Constanţa! Doi bărbaţi - tată şi fiu - au murit, după ce maşina în care se aflau a ieşit de pe şosea şi a intrat cu putere într-un copac de pe marginea drumului.

Accidentul s-a produs pe drumul care leagă Mangalia de Constanţa. Aproape de casa celor doi. 

"Unul e ospătar, unul nu. Tata nu era, tatăl venea doar aşa, să-l ajute pe fiul său", a spus patrona restaurantului în care lucrau cei doi. 

Asta s-a întâmplat şi aseară. 

"Au plecat mai devreme puţin, nu ştiu. Să zicem cu o jumătate de oră, trei sferturi de oră, nu ştiu. O oră poate", a declarat patronul restaurantului. 

Poliţiştii cred că şoferul ar fi adormit la volan iar maşina s-a izbit violent de un copac de pe marginea drumului. În impact, autoturismul s-a răsturnat, iar cei doi bărbaţi au rămas încarceraţi între fiarele contorsionate. Au fost scoşi de acolo de pompieri. Din păcate, fără viaţă. 
ţin din ceea ce am văzut eu, ei sunt, ei sunt.

"Au fost trimise 3 ambulanţe SAJ, dar din păcate au fost găsiţi doi pacienţi decedaţi, încarceraţi", a declarat Claudia Tătărici, purtător de cuvând al SAJ Constanţa. 

Poliţiştii au deschis un dosar penal în acest caz.Observator.tv

×