x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident grav în Oradea. Un microbuz și un TIR s-au izbit puternic. Doi oameni au murit și 7 sunt răniți

Accident grav în Oradea. Un microbuz și un TIR s-au izbit puternic. Doi oameni au murit și 7 sunt răniți

01 Aug 2019   •   08:52
Accident grav în Oradea. Un microbuz și un TIR s-au izbit puternic. Doi oameni au murit și 7 sunt răniți
Sursa foto: Infotrafic

Accident grav în Oradea, în Ulieacul de Criș, joi dimineață. Un microbuz și un TIR s-au izbit puternic. Codul roșu de intervenție a fost activat. Doi oameni au murit și 7 sunt răniți. 

 

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 1 Oradea – Huedin, în zona localităţii Uileacu de Criş, judeţul Bihor, un autoturism prevăzut cu 8+1 locuri s-a angajat într-o depăşire, intrând în impact frontal cu un autocamion.

Coliziunea s-a soldat cu două persoane decedate şi alte şapte rănite. Circulaţia rutieră este întreruptă pe DN 1, însă se desfăşoară dirijat, deviat pe rute ocolitoare, pe drumuri judeţene, între localităţile Tileagd şi Aleşd.

Apelul a fost dat în jurul orei 6:20, iar la fața locului s-au deplasat 5 echipaje de pompieri, cu Descarcerarea grea şi cea uşoarã, cu ambulanța de transport victime multiple, paramedicii de la Aleşd şi 3 echipaje medicale de la Ambulanţa Bihor, potrivit bihon.

Doi oameni rămaşi încarceraţi și au decedat, iar alţi 7 sunt răniţi. Dintre persoanele rănite, 2 au leziuni extrem de grave,o personă are răni de gravitate medie şi alte două au scăpat cu leziuni uşoare.

×
Subiecte în articol: accident