x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident GRAV în Sibiu. Trei persoane au murit, iar alta este rănită

Accident GRAV în Sibiu. Trei persoane au murit, iar alta este rănită

21 Feb 2020   •   20:10
Accident GRAV în Sibiu. Trei persoane au murit, iar alta este rănită
Sursa foto: oradesibiu.ro

UPDATE:

Potrivit IPJ Sibiu, accidentul din apropierea localităţii Hosman, petrecut pe DJ 196 şi soldat cu trei decedaţi şi un rănit grav, a fost produs de un tânăr şofer de 19 ani, care a intrat pe contrasens din cauza vitezei excesive. 

„În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că şoferul unui autoturism, în vârstă de 19 ani, pe fondul vitezei excesive a pătruns pe sensul opus de mers unde a intrat în coliziune cu un auto condus de un sibian de 74 de ani. În acelaşi auto cu tânărul de 19 ani se mai aflau doi tineri, în vârstă de 16 şi respectiv 17 ani. Toţi sunt din Ilimbav/Marpod. Accidentul este deosebit de grav, au decedat trei persoane, iar minorul de 16 ani este grav rănit”, se arată într-un comunicat al IPJ Sibiu. 

ȘTIRE INIȚIALĂ:

Un accident GRAV a avut loc în afara localității Hosman, Sibiu. Două persoane au murit pe loc, iar alte două sunt rănite și transportate de urgență la spital, potrivit Realitatea.

Potrivit primelor informații, la fața locului s-au deplasat echipaje SAJ și ISU Sibiu pentru a acorda îngrijiri medicale persoanelor rănite.

“La fața locului s-au identificat două persoane decedate dintre care una încarcerată. Alte două persoane primesc ingrijiri medicale din partea echipajelor SMURD și SAJ”, a explicat Alina Voina, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.


Echipajul SMURD a transportat la UPU Sibiu un băiat de aproximativ 17 ani, intubat, inconștient. Totodată,  Echipajul SAJ Sibiu a transportat la UPU Sibiu un bărbat politraumatizat, conștient, în vârstă de 20 de ani. Acesta este în stare gravă

“Tânărul de 20 ani, din Ilimbav, prezintă traumatisme de torace, costal şi membre. Starea pacientului este gravă și este transportat la UPU Sibiu”, au explicat reprezentanții SAJ Sibiu.

TPolițiștii sunt la fața locului și efectuează cercetări. 

×