x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident grav în Teleorman: Două persoane rănite grav după ce autoturismul în care se aflau a intrat într-un copac

Accident grav în Teleorman: Două persoane rănite grav după ce autoturismul în care se aflau a intrat într-un copac

05 Iul 2019   •   11:29
Accident grav în Teleorman: Două persoane rănite grav după ce autoturismul în care se aflau a intrat într-un copac
Sursa foto: Captura Antena 3

Un bărbat şi o femeie, ambii de 25 de ani, au ajuns la spital cu răni grave, în noaptea de joi spre vineri, după ce autoturismul în care se aflau a intrat într-un copac de pe marginea DJ 546, informează, vineri, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Teleorman.

Accidentul s-a produs în noaptea de joi spre vineri, pe raza comunei teleormănene Segarcea Vale, când şoferul unui autoturism nu a adaptat viteza în curbă şi a pierdut controlul volanului. Autoturismul a intrat într-un copac de pe partea stângă a sensului de mers, iar în urma impactului, şoferul şi pasagera din dreapta au suferit răni grave, a precizat, purtătorul de cuvânt al IPJ Teleorman, Daniela Păşu.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Teleorman, la sosirea echipajelor medicale şi a pompierilor, tânăra prezenta multiple traumatisme la nivelul capului şi membrelor, fiind preluată de o ambulanţă SMURD şi transportată de urgenţă la spitalul din Turnu Măgurele pentru îngrijiri medicale şi investigaţii. Pentru scoaterea şoferului din autoturism a fost nevoie de intervenţia echipajului de descarcerare, bărbatul având picioarele prinse sub bordul maşinii. Acesta a fost preluat de o ambulanţă şi transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Alexandria.

Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru vătămare din culpă. AGERPRES

×