x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident GRAV în Vaslui. Un șofer de 18 ani a spulberat o căruță pe șosea. Patru oameni a murit

Accident GRAV în Vaslui. Un șofer de 18 ani a spulberat o căruță pe șosea. Patru oameni a murit

14 Mar 2020   •   18:18
Accident GRAV în Vaslui. Un șofer de 18 ani a spulberat o căruță pe șosea. Patru oameni a murit

Patru persoane au murit, sâmbătă, după un impact între un autoturism și o căruță, pe drumul care leagă municipiul Bârlad de localitatea Banca. Șoferul autoturismului este transportat la spital, informează corespondentul Mediafax

„A avut loc un accident rutier în care au fost implicate un autoturism și un atelaj cu tracțiune animală. În momentul de față avem declarate patru persoane decedate iar șoferul autoturismului este transportat la Compartimentul de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Municipal «Elena Beldiman» Bârlad”, a declarat, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui, Marius Stanciu.

„Evenimentul a fost sesizat prin apel la «112» la ora 16:54, de un participant la trafic. S-a produs pe Drumul European 581, în zona kilometrului 81. Au fost implicate un autoturism înmatriculat în București și un atelaj hipo”, a transmis, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Bogdan Gheorghiță.

Potrivit polițiștilor, cele patru persoane decedate, două femei și doi bărbați, se aflau în atelajul hipo. Șoferul în vârstă de 18 ani este din municipiul Bârlad.

„Vehiculul cu tracțiune animală a pătruns de pe un drum agricol pe drumul european. În urma coliziunii, și-au pierdut viața două femei cu vârste de 29 și 30 de ani și doi bărbați cu vârste de 63 și 66 de ani”, a spus Bogdan Gheorghiță.

Potrivit acestuia, conducătorul auto, tânărul de 18 ani, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. El își luase permisul de conducere în urmă cu aproximativ 9 luni. Polițiștii vor continua cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

×
Subiecte în articol: accident