x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident GRAV în Vrancea. Microbuz cu elevi răsturnat în zăpadă

Accident GRAV în Vrancea. Microbuz cu elevi răsturnat în zăpadă

01 Dec 2019   •   09:08
Accident GRAV în Vrancea. Microbuz cu elevi răsturnat în zăpadă
Sursa foto: ISU Vrancea

Un microbuz în care se aflau 15 elevi, membri ai unei echipe sportive, a ieşit în afara părţii carosabile, sâmbătă seara, pe DN 2D, între Ojdula şi Tulnici, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vrancea.

În microbuz se aflau 15 fotbaliști de la echipa de juniori Gloria Buzău. Niciunul dintre adolescenți, care au vârste de 16 – 18 ani, nu a fost rănit.

Juniorii Gloriei Buzău se întorceau de la un meci de fotbal susținut la Miercurea Ciuc. În Vrancea, a nins sâmbătă, iar pe drumuri s-a format și un strat de polei.


"Forţe şi mijloace din cadrul ISU Vrancea şi ISU Covasna, cu un efectiv de şapte echipaje, intervin în comuna Tulnici, unde un microbuz a ieşit în afara părţii carosabile pe DN2 D, între localităţile Ojdula şi Tulnici. În microbuz se aflau 15 elevi, cu vârste cuprinse între 16-17 ani", a precizat ISU Vrancea.

Potrivit sursei citate, forţele de intervenţie acţionează pentru scoaterea microbuzului din zăpadă, iar elevii şi însoţitorii acestora au fost preluaţi de un microbuz din comuna Tulnici şi adăpostiţi la o pensiune din zonă. AGERPRES

×
Subiecte în articol: accident de microbuz