x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Două persoane în comă în urma unui accident rutier petrecut pe DN 24D

Două persoane în comă în urma unui accident rutier petrecut pe DN 24D

22 Oct 2019   •   10:59
Două persoane în comă în urma unui accident rutier petrecut pe DN 24D

Un bărbat şi o femeie au ajuns în comă la Spitalul Judeţean din Galaţi după ce maşina în care se aflau s-a lovit de un copac şi s-a răsturnat pe DN 24D, în noaptea de luni spre marţi, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ).

Potrivit sursei citate, accidentul rutier a avut loc pe DN 24D, între localităţile gălăţene Cuca şi Băleni. Se pare că şoferul maşinii nu a adaptat viteza la condiţiile de carosabil umed şi ceaţă, autoturismul izbindu-se violent de un copac, după care s-a răsturnat.

În urma impactului, o femeie şi un bărbat din autoturism au suferit leziuni foarte grave şi au fost resuscitaţi minute în şir de echipajele SMURD trimise la faţa locului. După stabilizarea lor, au fost transportaţi în comă la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Galaţi, medicii fiind rezervaţi în privinţa şanselor lor de supravieţuire.

În cauză a fost deschis dosar pentru vătămare corporală din culpă, poliţiştii rutieri continuând cercetările pentru a stabili împrejurările în care s-a produs accidentul.
AGERPRES 

×
Subiecte în articol: accident rutier DN 24D