x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident grav lângă o mănăstire. Patru persoane rănite, printre care doi copii. Elicopterul SMURD a preluat o femeie

Accident grav lângă o mănăstire. Patru persoane rănite, printre care doi copii. Elicopterul SMURD a preluat o femeie

24 Apr 2016   •   18:09
Accident grav lângă o mănăstire. Patru persoane rănite, printre care doi copii. Elicopterul SMURD a preluat o femeie

Un grav accident rutier a avut loc, duminică după-amiază, lângă Mănăstirea Dervent. O mamă şi doi copii au fost răniţi. Elicopterul SMURD a fost chemat pentru a o prelua pe femeie.

Un grav accident de circulaţie a avut loc pe DN 39, în apropiere de Mănăstirea Dervent. Se pare că totul s-a întâmplat după ce șoferul unei mașini a pierdut controlul direcției, iar autoturismul s-a răsturnat într-o râpă.

Două persoane au rămas încarcerate în urma accidentului, însă au fost scoase de pompierii Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dobrogea. Din primele informaţii se pare că două femei, dar și doi copii, au fost răniți. Elicopterul SMURD s-a deplasat la locul accidentului pentru a prelua o femeie grav rănită.

Potrivit România TV, copiii au 3, respectiv 6 ani.

O femeie a fost preluată de elicopter și transportată la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța, în timp ce o altă femei, dar și cei doi copii au fost preluați de autospeciale ale Serviciului de Ambulanță Constanța.


 

×
Subiecte în articol: accident