x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident Grav pe autostrada A2. Patru persoane au ajuns la spital

Accident Grav pe autostrada A2. Patru persoane au ajuns la spital

25 Apr 2019   •   11:22
Accident Grav pe autostrada A2. Patru persoane au ajuns la spital

Patru persoane au fost rănite în urma unui accident rutier petrecut joi dimineaţă, pe autostrada A2 Bucureşti - Constanţa, pe sensul către litoral, în care au fost implicate un autotren încărcat cu deşeuri metalice, o autoutilitară şi un autoturism, traficul rutier fiind blocat în zonă şi deviat de la Cernavodă pe DN 22C, a informat Centrul Infotrafic al Poliţiei Române.

Conform Serviciului de Ambulanţă Judeţean Constanţa, una dintre victime a suferit multiple fracturi la membrele inferioare şi a fost transportată la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă, iar alte trei au fost duse la spitalul orăşenesc din Cernavodă, acestea suferind traumatism toracic şi abdominal, traumatism lombar, respectiv traumatism cranio-cerebral şi contuzie membru superior.

Pompierii au intervenit, potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă "Dobrogea", cu o autospecială de descarcerare pentru scoaterea şoferului autoutilitarei dintre fiarele contorsionate ale autovehiculului. Două ambulanţe SMURD şi un echipaj al SAJ Constanţa s-au deplasat la locul producerii accidentului rutier. AGERPRES

×
Subiecte în articol: accident