x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident grav pe DN 2: Un bărbat a murit și alte cinci persoane au fost rănite

Accident grav pe DN 2: Un bărbat a murit și alte cinci persoane au fost rănite

07 Mar 2020   •   13:15
Accident grav pe DN 2: Un bărbat a murit și alte cinci persoane au fost rănite

O persoană a murit și alte cinci au fost rănite, sâmbătă, într-un accident de circulație petrecut pe DN 2 în județul Suceava după ce un autoturism și un trailer s-au ciocnit frontal pe raza localității Drăgușeni– transmite corespondentul MEDIAFAX.

„Pompierii militari cu o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD, cu sprijinul a două ambulanțe SAJ, intervin la un accident rutier petrecut între un trailer și un autoturism, pe raza localității Drăgușeni. Au fost implicate cinci persoane, una din autotrailer și patru în autoturism”, a anunțat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Suceava, Alin Găleată.

În autoturism se aflau un bărbat de 45 de ani, care a decedat, o femeie de 47 de ani și doi tineri de 18, respectiv 19 ani.

Accidentul a avut loc pe DN 2, după ce trailerul și autoturismul s-au ciocnit frontal, circulația între Roman și Fălticeni desfășurându-se pe un fir, alternativ.

În acest caz a fost declanșată și o anchtă de Inspectoratului de Poliție Suceava, urmând să fie stabilite împrejurările în care a avut loc accidentul și cine este vinovat.

Mediafax

×