x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Impact DEVASTATOR pe DN 7. Un mort şi un rănit grav, în urma unui accident provocat de un şofer băut

Impact DEVASTATOR pe DN 7. Un mort şi un rănit grav, în urma unui accident provocat de un şofer băut

16 Iun 2019   •   09:21
Impact DEVASTATOR pe DN 7. Un mort şi un rănit grav, în urma unui accident provocat de un şofer băut
Sursa foto: Captura Antena 3

Un bărbat de 37 de ani, din Timiş, a murit, iar un altul de 27 de ani, din Ilfov, a fost rănit grav, duminică dimineaţa, după ce autoturismele în care se aflau au intrat în coliziune frontală, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţiei Judeţean (IPJ) Vâlcea.

Potrivit sursei citate, accidentul a avut loc pe DN 7, în localitatea Budeşti, vinovat de producerea acestuia fiind tânărul din Ilfov, care ar fi urcat băut la volan.

"În dimineaţa de 16 iunie, în jurul orei 4,05, conducătorul unui autoturism înmatriculat în Ilfov, care circula pe direcţia Piteşti - Sibiu, la kilometrul 167+600 ar fi pătruns pe sensul opus de mers şi a intrat în coliziune frontală cu un autoturism înmatriculat în Timiş, care circula din sens opus. Din impact a rezultat decesul conducătorului autoturismului înmatriculat în Timiş şi rănirea gravă a conducătorului autoturismului înmatriculat în Ilfov. În urma testării conducătorului autoturismului înmatriculat în Ilfov a reieşit o alcoolemie de 1,08 alcool pur în aerul expirat", a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, Gabi Popescu.

În urma impactului dintre cele două autoturisme, cei doi şoferi au rămas încarceraţi, pentru scoaterea lor fiind nevoie de intervenţia unui echipaj de la descarcerare.

Reprezentanţii ISU Vâlcea au precizat că bărbatul din Timiş a fost extras cu leziuni foarte grave, fiind declarat mort de medicii de pe ambulanţă imediat ce a fost scos din maşină.

Traficul rutier în zonă a fost blocat aproximativ o oră, cât au durat operaţiunile de intervenţie. AGERPRES

×