x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident GRAV pe DN1. O persoană a murit şi patru au fost rănite

Accident GRAV pe DN1. O persoană a murit şi patru au fost rănite

12 Noi 2018   •   20:59
Accident GRAV pe DN1. O persoană a murit şi patru au fost rănite

UPDATE O persoană a murit şi patru au fost rănite în accidentul petrecut luni seară pe DN1, la ieşirea din localitatea Codlea, conform informaţiilor furnizate de purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Braşov, cpt. Ciprian Sfreja.

În accident au fost implicate două autoturisme, iar conducătorul unuia dintre ele a decedat. Celelalte patru persoane, trei bărbaţi şi o femeie, au fost transportate la spital, a precizat Sfreja.

Potrivit Centrului Infotrafic al Poliţiei Române, cele două autoturisme s-au ciocnit frontal, ca urmare a unei pătrunderi pe contrasens.

Circulaţia rutieră, care a fost blocată pe ambele sensuri, a fost reluată pe un fir, la kilometrul 189+500 de metri, între localităţile Codlea şi Vlădeni, unde s-a produs accidentul. Se estimează ca în aproximativ o oră traficul să fie reluat în condiţii normale, a mai informat Centrul Infotrafic.

Stire initiala Trei persoane au fost rănite într-un accident rutier petrecut luni seară pe DN1, la ieşirea din localitatea Codlea, în zonă traficul fiind blocat.


Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Braşov, cpt. Ciprian Sfreja, a declarat pentru AGERPRES că în accident au fost implicate două autoturisme, care s-au ciocnit frontal ca urmare a unei pătrunderi pe contrasens.


"Intervenţia este în curs de desfăşurare. (...) În urma accidentului au fost trei victime, două încarcerate şi una în stop cardio-respirator. La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje SMURD şi ambulanţe pentru acordarea îngrijirilor medicale", a precizat Ciprian Sfreja.


Potrivit Centrului Infotrafic al Poliţiei Române, în zonă traficul rutier este blocat pe ambele sensuri de mers. AGERPRES

×
Subiecte în articol: accident