x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident GRAV pe DN1. Un Matiz a fost spulberat de o dubiță. Un bărbat a murit, iar alte patru persoane sunt rănite

Accident GRAV pe DN1. Un Matiz a fost spulberat de o dubiță. Un bărbat a murit, iar alte patru persoane sunt rănite

03 Aug 2019   •   09:38
Accident GRAV pe DN1. Un Matiz a fost spulberat de o dubiță. Un bărbat a murit, iar alte patru persoane sunt rănite
Sursa foto: Facebook

Un accident grav s-a produs pe DN 1, la Tileagd în județul Bihor, între un autoturism Matiz şi o dubiţă. Un bărbat a murit, iar alte patru persoane, dintre care două în stare foarte gravă, au fost transportate, sâmbătă dimineaţă, la spital.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române a anunțat că în judeţul Bihor, circulaţia pe DN1 (E60) s-a reluat, pe un fir alternativ. Din cauza unui accident rutier, traficul fusese întrerupt pe ambele sensuri la kilometrul 608+500 de metri, la intrarea în Tileagd dinspre Oradea.

Potrivit Centrului Infotrafic din Poliţia Română, evenimentul s-a produs în jurul orei 6, la intrarea în localitatea Tileagd dinspre Oradea (judeţul Bihor), fiind implicate un autoturism şi o autoutilitară.

Circulaţia a fost oprită pe ambele sensuri de mers, mai bine de o oră, în jurul orei 7.15, fiind reluată pe un singur fir.

Deocamdată nu se cunosc exact împrejurările evenimentului rutier, acestea fiind anchetate de polițiști.

Cert este că ambele mașini au fost serios avariate, Matizul fiind distrus în totalitate.

"Ajunşi la faţa locului, pompierii militari au procedat la evacuarea a două perosane încarcerate în autoturismul avariat, iar echipajele medicale au acordat îngrijirile necesare persoanelor rănite. Din nefericire, una dintre victimele îmncarcerate în autoturism a decedat. Alte patru persoane au fost transportate la spital, dintre care două sunt în cod roşu medical (stare foarte gravă n.r.), o persoană în cod galben medical şi două în cod verde", a declarat BIHOREANULUI maiorul Camelia Roşca, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Crişana.

FOTO: alesdonline.ro 

×
Subiecte în articol: accident