x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident în Constanţa: Un tânăr a murit după ce s-a răsturnat cu maşina într-un canal de irigaţii

Accident în Constanţa: Un tânăr a murit după ce s-a răsturnat cu maşina într-un canal de irigaţii

10 Iun 2019   •   07:53
Accident în Constanţa: Un tânăr a murit după ce s-a răsturnat cu maşina într-un canal de irigaţii

Un tânăr de 31 de ani a murit după ce, în noaptea de duminică spre luni, a căzut cu maşina pe care o conducea într-un canal de irigaţii dezafectat, între localităţile Peştera şi Pietreni, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) "Dobrogea".


Potrivit sursei citate, la faţa locului au intervenit o autospecială de descarcerare şi două echipaje SMURD.


"Prin apel la 112 am fost sesizaţi de un accident rutier, între Peştera şi Pietreni, o maşină a căzut într-un canal de irigaţii dezafectat (aproximativ 4 metri adâncime). La accident intervin un SMURD B şi o autospecială cu modul de descarcerare din cadrul Detaşamentului Medgidia şi un SMURD C din cadrul Detaşamentului Palas", a transmis ISU.


Victimei i s-au aplicat manevre de resuscitare, însă cadrele medicale nu i-au putut salva viaţa, fiind înregistrat decesul.

Conform Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa, din primele cercetări efectuate a reieşit că şoferul, în vârstă de 31 de ani, din localitatea Peştera, ar fi pierdut controlul direcţiei maşinii, într-o curbă, a ieşit în afara carosabilului şi s-a răsturnat în canalul de irigaţii. Bărbatul se afla singur în autoturism. AGERPRES

×
Subiecte în articol: accident