x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident în faţa Poliţiei Rutiere Vâlcea! Patru maşini au fost implicate. Trei persoane, transportate la spital

Accident în faţa Poliţiei Rutiere Vâlcea! Patru maşini au fost implicate. Trei persoane, transportate la spital

20 Noi 2017   •   10:39
Accident în faţa Poliţiei Rutiere Vâlcea! Patru maşini au fost implicate. Trei persoane, transportate la spital

Trei persoane au fost transportate la spital în urma unui accident rutier produs luni dimineaţa pe DN64, la Râmnicu Vâlcea, în zona Râureni, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vâlcea, Cătălin Popescu.

În accident au fost implicate trei autoturisme şi o dubiţă, iar un bărbat a rămas încarcerat şi a fost nevoie de intervenţia pompierilor pentru ca acesta să fie deblocat din maşină.

La locul accidentului s-au deplasat trei echipaje de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SAJ) Vâlcea, precum şi un echipaj de descarcerare şi un altul SMURD de la ISU Vâlcea.

Poliţia a stabilit, după primele verificări, că accidentul s-a produs după ce un autoturism care oprise pentru a efectua viraj la stânga a fost lovit din spate de un alt autoturism şi apoi a fost proiectat într-o dubiţă, pe contrasens. În impact a fost lovită o altă maşină, a patra implicată în accident, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vâlcea, Sandra Dăscălete.

Conform purtătorului de cuvânt al SAJ Vâlcea, medicul Adrian Popescu, în urma accidentului o persoană a fost asistată la faţa locului şi a refuzat transportul la spital şi trei persoane au fost transportate la UPU Vâlcea, toate conştiente, în stare stabilă.

"Dintre cele trei persoane transportate la spital, după investigaţiile medicale, s-a constat că două persoane nu necesită internarea, iar un bărbat, cel care a rămas încarcerat în maşină, prezintă traumatism complex (fractură - n.r.) la un membru inferior şi este posibil să necesite intervenţie chirurgicală", a spus reprezentantul SAJ Vâlcea.

Pe durata intervenţiei echipelor medicale şi a cercetărilor la faţa locului efectuate de poliţişti, traficul rutier în zonă s-a desfăşurat alternativ, pe o bandă. www.agerpres.ro

×
Subiecte în articol: accident