x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident în lanț în Galați. Trei persoane au murit şi şase, dintre care trei copii, au fost rănite

Accident în lanț în Galați. Trei persoane au murit şi şase, dintre care trei copii, au fost rănite

09 Apr 2018   •   18:35
Accident în lanț în Galați. Trei persoane au murit şi şase, dintre care trei copii, au fost rănite

Trei persoane au murit şi şase, dintre care trei copii, au fost rănite în urma unui accident lanț petrecut luni pe DN 25, la ieşirea din localitatea Şendreni spre Tecuci, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Galaţi, Eugen Chiriţă.

Cele trei victime decedate în urma coliziunii violente de pe DN 25, din localitatea gălăţeană Şendreni, sunt doi bărbaţi şi o femeie.

Din informaţiile de la locul accidentului, unul dintre conducători venea dinspre Tecuci, iar la depăşirea unei coloane pe linia continuă, s-a ciocnit frontal cu o maşină care circula regulamentar. În urma impactului violent, autoturismul lovit a ricoşat într-o a treia maşină aflată în trafic.

Potrivit acestuia, două autoturisme s-au ciocnit frontal în urma unei depăşiri imprudente, mai mulţi răniţi rămânând încarceraţi în maşinile avariate, trei fiind în stare gravă.

Două dintre victimele aflate în stare foarte gravă nu au răspuns manevrelor de resuscitare făcute de medici şi au fost declarate decedate, iar o altă victimă, aflată în stare gravă, a fost dusă la UPU Galaţi, dar a murit pe drum.

Printre victime se numără şi trei copii, aflaţi acum în afara oricărui pericol la Spitalul de Pediatrie din Galaţi.

La faţa locului au intervenit o autospecială de stingere, una de descarcerare, două ambulanţe SMURD şi o salvare a SAJ Galaţi. AGERPRES

×
Subiecte în articol: accident