x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident în lanţ, provocat de un şofer rupt de beat. Vezi ce alcoolemie avea când a suflat în “fiolă”

Accident în lanţ, provocat de un şofer rupt de beat. Vezi ce alcoolemie avea când a suflat în “fiolă”

de PRESSALERT.RO    |    11 Dec 2015   •   09:25
Accident în lanţ, provocat de un şofer rupt de beat. Vezi ce alcoolemie avea când a suflat în “fiolă”

Un şofer mort de beat a provocat un accident în lanţ, joi seară, pe strada Nouă din Timişoara. “Am auzit ceva şi când am întors capul am văzut că a lovit o maşină. Când m-a văzut, a accelerat, a mai agăţat una şi a tras de volan stânga. Am crezut că mă loveşte. A intrat în copac”, a povestit o martora oculară. Partea din faţă a Ford-ului Escort s-a făcut praf, dar şoferul a scăpat nevătămat. Acesta a ieşit cu greu din maşină pentru că era mort de beat. Vecinii s-au strâns imediat în jurul maşinii. Când au venit agenţii de la Poliţia Rutieră şi l-au testat acesta avea o alcoolemie de 0,91. “Nu e treaba ta cât am băut” a spsu Alexandru Strelţov, încercând să doboare camera de filmat. Bărbatul a fost dus la spital pentru recoltarea de probe biologice, acesta urmând să fie cercetat şi pentru cele trei maşini avariate pe lângă infracţiunea de conducere a unei maşini sub influenţa băuturilor alcoolice.

Citeste mai mult pe: http://www.pressalert.ro/2015/12/accident-lant-provocat-de-un-sofer-rupt-de-beat-vezi-ce-alcoolemie-avea-cand-suflat-fiola-galerie-foto/ 

×