x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident în Păltiniş. Şapte persoane au fost rănite joi seara

Accident în Păltiniş. Şapte persoane au fost rănite joi seara

28 Dec 2017   •   22:31
Accident în Păltiniş. Şapte persoane au fost rănite joi seara

UPDATE Şapte persoane rănite, din care doi copii, au fost preluate de ambulanţe şi transportate joi seara la spitalele din municipiul Sibiu, ca urmare a unui accident rutier care a blocat şoseaua spre staţiunea Păltiniş, a anunţat Ramona Nistor, purtător de cuvânt al ISU Sibiu.

Toate cele şapte persoane rănite sunt conştiente, potrivit sursei citate.

Cel mai probabil copiii vor fi transportaţi de urgenţă la Spitalul de Pediatrie, iar adulţii la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Sibiu.

Accesul spre staţiunea Păltiniş este blocat în urma acestui accident care avut loc pe Drumul Judeţean 106 A Răşinari-Păltiniş. Din cauza vitezei neadaptate, un autoturism condus de un sibian a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar din sens opus. O altă maşină a lovit în spate autoturismul care nu a adaptat viteza.

Sectorul de drum unde a avut loc accidentul este în pantă, cu o succesiune de curbe şi carosabil umed, potrivit Elenei Welter, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.

 

stire initiala Şase persoane au fost rănite joi seara, într-un accident rutier care a avut loc pe drumul judeţean dintre Răşinari şi staţiunea Păltiniş, şoseaua fiind blocată, potrivit ISU şi Poliţiei.

Printre răniţi se numără şi un copil, susţin cei de la ISU.

La locul accidentului s-au deplasat patru ambulanţe, din care două de la Salvare şi alte două de la ISU.

În accident au fost implicate trei maşini. Un şofer a condus cu viteză prea mare şi a intrat într-o maşină care circula regulamentar din sens opus. Un alt autoturism a intrat în maşina care a cauzat accidentul, susţin cei de la IPJ Sibiu. AGERPRES

×
Subiecte în articol: accident