x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale ACCIDENT în Sălaj: Şase victime după o coliziune dintre o maşină şi un microbuz de transport persoane

ACCIDENT în Sălaj: Şase victime după o coliziune dintre o maşină şi un microbuz de transport persoane

14 Noi 2015   •   09:40
ACCIDENT în Sălaj: Şase victime după o coliziune dintre o maşină şi un microbuz de transport persoane

Şase persoane au ajuns la spital, două dintre ele în stare gravă, în seara zilei de vineri, după ce un autoturism s-a izbit de un microbuz pe un drum comunal din localitatea Stârciu.

"Accidentul a avut loc pe drumul comunal 79 din localitatea Stârciu. Şoferul unui autoturism, în vârstă de 19 ani, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum şi, într-o curbă la dreapta, a intrat în coliziune cu un microbuz de transport persoane. Şase persoane, dintre care patru bărbaţi şi două femei, au fost transportate la spital, două dintre ele în stare gravă, respectiv o pasageră din autoturism şi o adolescentă de 17 ani din microbuz", a declarat sâmbătă, pentru AGERPRES, Maria Cristea, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Sălaj.

Potrivit sursei citate, patru dintre cei accidentaţi erau pasageri în microbuzul de transport persoane, ce face curse regulate pe ruta Zalău-Hurez. Microbuzul avea asigurare de persoane şi licenţă de transport. Niciunul dintre şoferi nu consumase alcool.  

×