x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale ACCIDENT în Vaslui: Femeie decedată în urma unui accident de circulaţie, după ce a adormit la volan

ACCIDENT în Vaslui: Femeie decedată în urma unui accident de circulaţie, după ce a adormit la volan

27 Sep 2015   •   10:17
ACCIDENT în Vaslui: Femeie decedată în urma unui accident de circulaţie, după ce a adormit la volan
Sursa foto: Christian Silva/Intact Images

O femeie şi-a pierdut viaţa, duminică, în urma unui accident rutier petrecut pe DE 581, pe raza localităţii Bădeana, comuna Tutova.

Femeia de 36 de ani, care se afla la volanului unui autoturism înmatriculat în judeţul Galaţi, a adormit la volan, a pierdut controlul autovehiculului şi a intrat într-un cap de pod. La faţa locului s-au deplasat mai multe ambulanţe şi un echipaj de descarcerare din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vaslui.

'În momentul sosirii forţelor de intervenţie la faţa locului, au fost identificate patru persoane, dintre care conducătorul auto şi pasagerul din dreapta rămase blocate între bordul autovehiculului şi bancheta din faţă. S-a acţionat cu accesoriile specifice din dotarea autospecialei pentru descarcerare în vederea eliberării victimelor şi acordării îngrijirilor medicale. Din nefericire, conducătoarea auto, în vârstă de 36 de ani, cel mai grav rănită în urma accidentului rutier, a intrat în stop-cardio-respirator, fiind transportată la spital unde medicii au fost nevoiţi să declare decesul acesteia', a declarat, duminică, purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui, cpt Petru Iftene.

O femeie în vârstă de 81 de ani, care se afla pe locul din dreapta, a suferit multiple fracturi, iar doi minori cu vârstele de 15 respectiv 17 ani, copiii femeii decedate, aflaţi pe bancheta din spate a autoturismului, s-au ales cu traumatisme cranio-cerebrale şi faciale, fiind transportaţi la Spitalul de Urgenţă 'Elena Beldiman' din Bârlad.  

Agerpres

×
Subiecte în articol: accident