x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident în Vaslui: Trei adolescenţi au fost răniţi după ce un TIR a intrat într-un BMW

Accident în Vaslui: Trei adolescenţi au fost răniţi după ce un TIR a intrat într-un BMW

27 Oct 2015   •   23:14
Accident în Vaslui: Trei adolescenţi au fost răniţi după ce un TIR a intrat într-un BMW
Sursa foto: Christian Silva/Intact Images

Trei adolescenţi în vârstă de 17 ani, din localitatea vasluiană Moara Domnească, au ajuns, marţi seara, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui, după ce maşina în care se aflau a fost implicată într-un accident rutier, pe DN 24.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Vaslui, Mihaela Ştraub, autoturismul a fost lovit de un TIR care nu a acordat prioritate şi a intrat cu remorca în spatele maşinii.

"Un autotren circula din direcţia Vaslui către Iaşi. Conducătorul auto în vârstă de 47 de ani, din comuna Olteneşti, a efectuat virajul la stânga, pentru a intra într-o curte, dar nu s-a asigurat în mod corespunzător şi nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism care circula din sensul opus, condus de un tânăr de 19 ani, intrând în coliziune cu acesta. În urma impactului, a rezultat vătămarea corporală a trei pasageri din autoturism, două fete şi un băiat, toţi în vârstă de 17 ani', a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Mihaela Ştraub.

Tânărul de 19 ani aflat la volanul autoturismului nu a fost rănit, dar a suferit un atac de panică, el având nevoie de îngrijiri medicale. Cei doi conducători auto au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatul indicând faptul că nu au consumat băuturi alcoolice. Pe numele bărbatului de 47 de ani a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.  

×