x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident în Vrancea: Doi biciclişti, soţ şi soţie, acroşaţi mortal de un şofer care a încercat să îi depăşească

Accident în Vrancea: Doi biciclişti, soţ şi soţie, acroşaţi mortal de un şofer care a încercat să îi depăşească

09 Iul 2019   •   09:55
Accident în Vrancea: Doi biciclişti, soţ şi soţie, acroşaţi mortal de un şofer care a încercat să îi depăşească

Doi biciclişti, soţ şi soţie, au fost accidentaţi mortal, marţi dimineaţă, la Năneşti, de un şofer care a încercat să îi depăşească, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea.

"Un tânăr, în vârstă de 23 de ani, din comuna Câmpuri, în timp ce conducea un autoturism pe DN 23, pe direcţia Măicăneşti - Focşani, la 300 metri faţă de indicatorul de intrare în localitatea Năneşti, a acroşat cu partea dreaptă faţă doi biciclişti care circulau pe aceeaşi direcţie, paralel. A rezultat decesul bicicliştilor, o femeie în vârstă de 47 de ani şi un bărbat în vârstă de 52 de ani, ambii din comuna Măicăneşti. Cei doi erau soţ şi soţie", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vrancea, Cătălina Murariu.

Potrivit poliţiştilor, din primele verificări rezultă că, atunci când şoferul a vrut să-i depăşească, acesta s-a asigurat din spate, iar în acel moment bicicliştii ar fi pătruns pe mijlocul părţii carosabile, cu intenţia de a traversa.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă. AGERPRES

×