x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident la metrou, pe M2! O femeie a căzut pe şine, în staţia Constantin Brâncoveanu

Accident la metrou, pe M2! O femeie a căzut pe şine, în staţia Constantin Brâncoveanu

05 Aug 2015   •   08:08
Accident la metrou, pe M2! O femeie a căzut pe şine, în staţia Constantin Brâncoveanu

Circulaţia metrourilor a fost întreruptă miercuri dimineaţă, puţin după ora 7.00, pe Magistrala 2 Pipera - Berceni  (M2), după ce o femeie a căzut în faţa unui tren, în staţie. Prima variantă luată în calcul a fost o tentativă de sinucidere, dar ulterior s-a stabilit că totul a fost un accident.

Femeia care a căzut pe şine este în vârstă şi are mai multe probleme de sănătate. În timp ce aştepta trenul pe marginea peronului, aceasta a ameţit, s-a dezechilibrat şi a căzut pe şine. Alte persoane aflate în staţie au sunat la 112, anunta Romania TV.

În momentul în care bătrâna se afla căzută pe şine un tren se pregătea să intre în staţie, însă din fericire conductorul a văzut-o şi a reuşit să frâneze. Totuşi, trenul a atins-o pe femeie, însă aceasta a scăpat cu viaţă.

Un echipaj SMURD a ajuns la faţa locului, i-a acordat femeii primul ajutor şi a reuşit să o ridice de pe şine, astfel că circulaţia trenurilor pe magistrala Pipera - Berceni a revenit la normal.

Femeia a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale şi investigaţii amănunţite, iar acum se circulă normal pe M2.
 

×
Subiecte în articol: accident metrou