x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident la Vaslui. Un șofer a intrat pe contrasens după ce i s-a făcut rău la volan

Accident la Vaslui. Un șofer a intrat pe contrasens după ce i s-a făcut rău la volan

26 Ian 2020   •   17:19
Accident la Vaslui. Un șofer a intrat pe contrasens după ce i s-a făcut rău la volan

Două persoane au fost rănite într-un accident rutier produs duminică pe DN 15 D, la ieşirea din municipiul Vaslui, un conducător auto intrând cu maşina pe contrasens, unde a lovit două autoturisme.

Potrivit poliţiştilor, bărbatul a declarat că i s-a făcut rău la volan, motiv pentru care a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare.

"În accident au fost implicate trei autoturisme. Din primele cercetări efectuate la faţa locului, se pare că o maşină care se deplasa în direcţia Negreşti - Vaslui, condusă de un bărbat în vârstă de 36 de ani, în care se mai afla mama acestuia, o femeie în vârstă de 57 de ani, a pătruns pe contrasens, unde a lovit două maşini care circulau regulamentar. În urma impactului, a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto care a intrat pe contrasens şi a unei tinere din cel de-al doilea autoturism lovit. Conducătorii auto implicaţi aveau permisele de conducere valabile şi au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vaslui, Bogdan Gheorghiţă.

Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate în ce împrejurări s-a produs evenimentul, în cauză fiind deschis un dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

AGERPRES 

×
Subiecte în articol: accident