x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident mortal în Alba. Impact nimicitor între un autoturism și o căruță

Accident mortal în Alba. Impact nimicitor între un autoturism și o căruță

31 Ian 2020   •   20:54
Accident mortal în Alba. Impact nimicitor între un autoturism și o căruță

Una dintre victimele accidentului produs vineri seara pe DN14B, pe raza localităţii Cistei, între o căruţă şi un autoturism, nu a răspuns manevrelor de resuscitare efectuate la faţa locului, fiind declarat decesul acesteia, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Alba.

"Din păcate, una dintre victimele accidentului, un bărbat de aproximativ 45 de ani, nu a răspuns manevrelor de resuscitare şi a fost declarat decesul. Cealaltă victimă, un bărbat de 40 de ani, este transportată de echipajul SMURD TIM C1 la UPU Alba Iulia", au transmis cei de ISU Alba.

Două persoane aflate într-o căruţă au fost grav rănite, după ce atelajul a fost implicat, vineri seara, într-un accident rutier pe DN14B, pe raza localităţii Cistei, între Blaj şi Teiuş. Cele două victime erau inconştiente, iar echipajele SMURD trimise la locul accidentului au intervenit pentru resuscitarea şi stabilizarea victimelor şi transportul acestora la spital. Pentru unul dintre răniţi nu s-a mai putut face însă nimic.

Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili cum s-a produs accidentul, au menţionat reprezentanţii IPJ Alba.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: accident mortal