x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident mortal în Covasna: Un bărbat şi-a pierdut viaţa, după ce a fost călcat de un autobuz în Sfântu Gheorghe

Accident mortal în Covasna: Un bărbat şi-a pierdut viaţa, după ce a fost călcat de un autobuz în Sfântu Gheorghe

24 Ian 2019   •   13:31
Accident mortal în Covasna: Un bărbat şi-a pierdut viaţa, după ce a fost călcat de un autobuz în Sfântu Gheorghe

Un bărbat în vârstă de 59 de ani a murit, joi dimineaţă, după ce a fost călcat de un autobuz în municipiul Sfântu Gheorghe. 

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Covasna, Nicoleta Tolvaj Marin, a precizat că accidentul s-a petrecut într-o staţie de pe bulevardul 1 Decembrie 1918, în timp ce bărbatul încerca să urce în autobuz. 

"Din cercetările efectuate la faţa locului s-a stabilit că bărbatul a încercat să urce într-un autobuz care deja se pusese în mişcare dintr-o staţie pentru mijloace de transport în comun şi a fost acroşat, ajungând sub autovehicul. Bărbatul şi-a pierdut viaţa, iar poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care a avut loc acest eveniment. Autovehiculul implicat nu face parte din reţeaua de transport public de persoane", a declarat Nicoleta Tolvaj Marin. 

Potrivit unor surse, autobuzul aparţine unei societăţi private şi este folosit pentru transportul muncitorilor, iar bărbatul a murit după ce una dintre roţi a trecut peste el. AGERPRES

×
Subiecte în articol: acident mortal covasna