x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident MORTAL în Harghita: O femeie a fost lovită de un tren marfar

Accident MORTAL în Harghita: O femeie a fost lovită de un tren marfar

22 Noi 2016   •   09:29
Accident MORTAL în Harghita: O femeie a fost lovită de un tren marfar

O femeie a fost lovită mortal, în noaptea de luni spre marţi, de un tren marfar, la ieşirea din localitatea Lăzarea spre Ditrău.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Harghita, Gheorghe Filip, a declarat marţi că este vorba de o femeie de 47 ani, din localitatea Lăzarea, care a încercat să traverseze calea ferată şi a fost surprinsă şi accidentată mortal de un tren.

Echipajul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Harghita, sosit la faţa locului, nu a mai putut decât să constate decesul femeii.

Poliţiştii iau în calcul toate variantele, inclusiv cea a sinuciderii sau a unui accident provocat de neatenţia victimei.

"Se iau în calcul mai multe ipoteze de lucru, inclusiv cea a sinuciderii, sens în care desfăşurăm activităţi de cercetare şi investigare în vederea stabilirii tuturor cauzelor şi împrejurărilor în care s-a produs evenimentul", a precizat Gheorghe Filip.

Circulaţia feroviară în zonă nu a fost întreruptă.

În Harghita se înregistrează ceaţă densă şi vizibilitate redusă de aproximativ patru zile, judeţul aflându-se sub atenţionări în acest sens. www.agerpres.ro

×
Subiecte în articol: accident