x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident MORTAL în Zalău, duminică seară. O femeie a fost spulberată pe trecerea de pietoni

Accident MORTAL în Zalău, duminică seară. O femeie a fost spulberată pe trecerea de pietoni

18 Noi 2018   •   22:27
Accident MORTAL în Zalău, duminică seară. O femeie a fost spulberată pe trecerea de pietoni

Un accident grav a avut loc duminică seară în Zalău. O femeie a murit după ce a fost spulberată pe trecerea de pietoni, marcată și semnalizată corespunzător.

Accident s-a produs pe DN1F E81 în localitatea Nădăşel. Un tânăr în vârstă de 25 de ani, aflat la volanul unui autoturism, a lovit-o în plin pe femeia de 55 de ani care traversa pe trecerea pentru pietoni, scrie monitorulcj.ro.

Polițiștii ajunși la fața locului l-au testat pe șofer cu aparatul alcooltest, dar rezultatul a fost zero. Victima a fost o femeie de 55 de ani din localitatea Berindu. Autoritățile au demarat o anchetă pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs tragedia. 

“În data de 18 noiembrie, în jurul orei 18.50, un conducător auto de 25 de ani din Zalău, în timp ce conducea autovehiculul pe DN1F E81, dinspre municipiul Zalău către municipiul Cluj-Napoca, în Nădăşel, a suprins și accidentat mortal un pieton care traversa drumul național pe trecerea pentru pietoni marcată și semnalizată corespunzător. Conducătorul auto nu consumase băuturi alcoolice”, transmite IPJ Cluj.

×
Subiecte în articol: accident