x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident mortal pe centura ocolitoare a municipiului Caracal, în urma coliziunii între un autoturism şi un autotren

Accident mortal pe centura ocolitoare a municipiului Caracal, în urma coliziunii între un autoturism şi un autotren

20 Sep 2018   •   10:22
Accident mortal pe centura ocolitoare a municipiului Caracal, în urma coliziunii între un autoturism şi un autotren

Un bărbat de 30 de ani a murit joi dimineaţa după ce a fost implicat într-un accident rutier produs pe centura ocolitoare a municipiului Caracal, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Olt, Alin Băsăşteanu. 

În accident au fost implicate un autoturism şi un autocamion, victima fiind şoferul autoturismului. 

Conform purtătoarei de cuvânt a Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt, Alexandra Dicu, şoferul autoturismului ar fi pierdut controlul direcţiei de mers iar maşina a intrat pe sensul opus de mers şi a lovit frontal un cap tractor. 

"Din primele verificări, se pare că un bărbat, de 30 de ani, din municipiul Caracal, în timp ce conducea un autoturism pe varianta ocolitoare a municipiului Caracal, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, a intrat pe sensul opus, lovind frontal un cap tractor, condus regulamentar de un bărbat de 50 de ani. În urma producerii accidentului a rezultat decesul conducătorului autoturismului", a spus reprezentanta IPJ Olt. 

La locul producerii accidentului s-au deplasat un echipaj SMURD, un echipaj medical de la Serviciul de Ambulanţă, precum şi un echipaj de pompieri cu o autospecială complexă pentru intervenţie şi descarcerare. Şoferul autoturismului a fost găsit decedat, iar şoferul autocamionului nu prezenta urme de traumă şi a refuzat transportul la spital. 

Pe durata intervenţiei traficul rutier pe centura ocolitoare a municipiului Caracal a fost blocat pe ambele sensuri, fiind dirijat prin municipiul Caracal. În prezent circulaţia a fost reluată alternativ. AGERPRES

×
Subiecte în articol: accident mortal caracal