x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident mortal provocat de un adolescent băut și fără permis

Accident mortal provocat de un adolescent băut și fără permis

26 Dec 2017   •   12:05
Accident mortal provocat de un adolescent băut și fără permis

 Un tânăr a decedat şi alţi trei au fost răniţi într-un accident de circulaţie produs marţi, pe raza localităţii Sâg, de un adolescent în vârstă de 18 ani, care consumase băuturi alcoolice şi nu deţinea permis de conducere. 

"Marţi, în jurul orei 4.30, un adolescent de 18 ani, din Chieşd, conducea autoturismul pe drumul judeţean 191D, iar în localitatea Sâg a lovit din spate patru tineri, care se deplasau în aceeaşi direcţie de mers. După impact, autoturismul condus de acesta s-a răsturnat în afara părţii carosabile. Evenimentul s-a soldat cu decesul unui tânăr de 23 de ani, din Valcău de Jos şi rănirea altor doi, de 17, respectiv 18 ani, ambii din Şimleu Silvaniei", se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Sălaj. 

Potrivit aceleiaşi surse, la testarea cu alcooltestul s-a constat că adolescentul care a provocat accidentul avea o alcoolemie de 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat. În urma verificărilor efectuate de poliţişti s-a constatat cu acesta nu deţine nici permis de conducere. 

Poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere, conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau altor substanţe, ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: accident mortal adolescent sălaj sag