x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident mortal provocat de un individ beat și fără permis. Bărbatul a fost arestat preventiv

Accident mortal provocat de un individ beat și fără permis. Bărbatul a fost arestat preventiv

29 Sep 2016   •   20:40
Accident mortal provocat de un individ beat și fără permis. Bărbatul a fost arestat preventiv
Sursa foto: Foto: voceavalcii.ro

Un tânăr de 21 de ani care, aflat la volanul unui autoturism neînmatriculat, fără a deţine permis de conducere, a provocat un accident rutier mortal, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, a declarat joi purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vâlcea, Alina Teodorescu.

Potrivit IPJ Vâlcea, în noaptea de miercuri spre joi, pe DJ 677A, pe raza comunei Fârtăţeşti, ''s-a produs un eveniment rutier soldat cu decesul unui bărbat, accident produs de un autoturism neidentificat, al cărui autor fugise de la locul faptei''. După ce victima, un bărbat în vârstă de 60 de ani, a fost găsită decedată pe axul drumului, s-au constituit echipe de căutare a autorului accidentului rutier, iar după aproximativ două ore şi jumătate acesta a fost prins.

''Din verificările efectuate în bazele de date, s-a stabilit faptul că tânărul nu posedă permis de conducere, iar autoturismul era neînmatriculat şi cu numere provizorii fără valabilitate. De asemenea, şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0.06 mg/l alcool pur în aerul expirat. Cercetările în acest caz sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunilor de ucidere din culpă, conducerea unui autovehicul neînmatriculat, fără permis de conducere şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiei'', conform IPJ.

Tânărul a fost reţinut pentru 24 de ore, ulterior primind mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: accident mortal