x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale ACCIDENT pe Autostrada A1 Bucureşti-Piteşti, sâmbătă dimineaţă. Un TIR s-a răsturnat pe autostradă

ACCIDENT pe Autostrada A1 Bucureşti-Piteşti, sâmbătă dimineaţă. Un TIR s-a răsturnat pe autostradă

17 Sep 2016   •   09:38
ACCIDENT pe Autostrada A1 Bucureşti-Piteşti, sâmbătă dimineaţă. Un TIR s-a răsturnat pe autostradă

Un grav accident de circulaţie s-a înregistrat, sâmbătă dimineaţă, pe autostrada A1 Bucureşti-Piteşti, la kilometrul 27. Un TIR încărcat cu lapte s-a răsturnat pe autostradă. 

Circulaţia pe autostrada Bucureşti-Piteşti a fost deviată, sâmbătă dimineaţă, prin localitatea Bolintin Vale, după ce un TIR încărcat cu lapte s-a răsturnat pe carosabil, informează România TV

Accidentul a fost raportat la kilometrul 27 al autostrăzii, pe sensul de mers dinspre Piteşti spre Bucureşti. La ora 8, se lucra la degajarea carosabilului, TIR-ul urmând să fie preluat de o macara de mare tonaj. 

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că din cauza răsturnării pe carosabil a unui autotren încărcat cu lapte, circulația pe sensul către Capitală al autostrăzii A1 București – Pitești a fost întreruptă la km 27, în zona localității giurgiuvene Bolintin Vale. Polițiștii rutieri au deviat traficul de la kilometrul 30, prin această localitate, cu revenire pe autostradă la borna kilometrică 14, la Ciorogârla, la ora 6 dimineaţa.

Două ore mai târziu, circulaţia auto se desfăşura în zonă pe o singură bandă de mers, nefiind înregistrate blocaje în trafic.

În urma accidentului, şoferul TIR-ului a suferit răni uşoare, însă nu a necesitat transport la spital.

Poliţia a deschis o anchetă şi urmează să stabilească cu exactitate împrejurările în care s-a produs accidentul d epe autostradă. 

 

×
Subiecte în articol: accident