x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident pe DN1. Două persoane au MURIT. Patru mașini implicate

Accident pe DN1. Două persoane au MURIT. Patru mașini implicate

11 Noi 2016   •   08:26
Accident pe DN1. Două persoane au MURIT. Patru mașini implicate

Accident pe DN1, în urmă cu puțin timp, în zona localității Nistorești. Doi oameni au murit într-un carambol în care au fost implicate patru autoturisme, anunță observatorulph.ro.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova, Raluca Brezeanu, accidentul a avut loc pe DN 1 la km 101, două persoane pierzându-şi viaţa în urma coliziunii dintre două maşini.

Din primele cercetări efectuate la faţa locului, se pare că evenimentul s-ar fi produs pe fondul pătrunderii pe contrasens a uneia dintre maşinile implicate.

Ulterior, alte două autoturisme s-au tamponat în apropiere de locul primului accident.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Prahova, Raluca Vasiloae, a declarat că în cele două evenimente au fost implicate în total cinci persoane, dintre care două au decedat, una a fost rănită, iar alte două refuză transportul la spital.

Conform unui comunicat de presă transmis ulterior de ISU Prahova, la faţa locului s-au deplasat opt echipaje, din care o autospecială de lucru cu apă şi spumă, o autospecială de descarcerare, o ambulanţă SMURD şi cinci ambulanţe ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SAJ) Prahova.

Două persoane încarcerate, respectiv doi bărbaţi cu vârste de 40 şi 50 de ani, au fost extrase într-un timp scurt de către echipajele de pompieri dintre fiarele maşinilor, însă ulterior au fost declarate decedate de către medicul sosit la faţa locului.

Cea de-a treia victimă, un bărbat în vârstă de 44 de ani, a fost asistată la locul evenimentului şi transportată de către ambulanţa SAJ la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă Ploieşti.

Alte două persoane au fost asistate şi evaluate medical la faţa locului.

Traficul în zonă se desfăşoară cu dificultate, a precizat Brezeanu.

×
Subiecte în articol: accident