x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident produs de un șofer băut în Constanța. Trei mașini distruse, una a luat foc

Accident produs de un șofer băut în Constanța. Trei mașini distruse, una a luat foc

03 Ian 2016   •   14:10
Accident produs de un șofer băut în Constanța. Trei mașini distruse, una a luat foc

Trei maşini au fost distruse, dintre care una a luat foc, în urma unui accident rutier produs, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în municipiul Constanţa, de către un şofer băut.

Potrivit Serviciului Poliţiei Rutiere (SPR) Constanţa, conducătorul auto vinovat de producerea accidentului, un tânăr de 27 de ani, avea o alcoolemie de 0,92 miligrame/litru.

În timp ce circula băut cu maşina pe bulevardul Tomis, la intersecţia cu strada Soveja, şoferul a intrat în coliziune cu un autoturism în aceeaşi direcţie de mers, pe banda a doua a carosabilului, care era oprit la culoarea roşie a semaforului. Ulterior, autovehiculul a fost proiectat pe prima bandă de mers, a intrat într-o altă maşină condusă regulamentar şi a luat foc.

"În urma coliziunii, primul autoturism a fost proiectat către dreapta, unde a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus (...) în aceeaşi direcţie de mers, pe banda nr. 1, care se afla oprit la culoarea roşie a semaforului electric aflat în funcţiune. În urma coliziunii primul autoturism a luat foc şi a ars în totalitate", conform SPR.

În urma accidentului rutier s-au înregistrat pagube materiale, fără victime.

Sursa: AGERPRES 

×