x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident rutier cu o victima pe DN5, la Călugăreni

Accident rutier cu o victima pe DN5, la Călugăreni

02 Mar 2016   •   15:11
Accident rutier cu o victima pe DN5, la Călugăreni
Sursa foto: Foto: giurgiuveanul.ro

Un accident rutier s-a petrecut în această dimineaţă, în jurul orei 11:30, pe DN5, la Călugăreni, pe sensul de mers Bucureşti-Giurgiu, scrie giurgiuveanul.ro.

Potrivit primelor informaţii de la faţa locului, este vorba despre un autoturism Skoda Fabia, condus de un bucureştean, R.A., de 29 de ani, care în timp ce se deplasa pe sensul Bucureşti-Giurgiu a acroşat un conducător auto, de 44 de ani, D.P, din Bucureşti, aflat în spatele autoturismului său, staţionat pe banda de urgenţă.

Conducătorul auto accidentat a fost tansportat de urgenţă, de un echipaj de la Ambulanţa Giurgiu, la spitalul Floreasca pentru investigaţii medicale şi îngrijiri.

„Ambii conducători au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ şi le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În această speţă, s-a întocmit dosar penal și se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, a precizat reprezentantul IPJ Giurgiu, comisar şef Cristian Şuţă.


×
Subiecte în articol: accident in calugareni